UPOZNAJTE SRBINA KOJI OBEZBEĐUJE SVETSKE ZVEZDE

Objavljeno: 03 apr 2018

Dvadesetosmogodišnji Janoš Virag iz Zrenjanina obezbeđivao je mnoge poznate ličnosti, a uskoro se sprema da bude jedan od glavnih čoveka za obezbeđivanje filskih festivala u Kanu. 

Virag je do sada obezbeđivao poznate i uticajne ličnosti poput glumice Paris Hilton i Dženifer Konelipotom popularnog DJ-a Snejka, Bob Sinklera, ali i naše domaće popularne zvezde kao što su Dara Bubamara, Rada Manojlović, Indira Radić, Saša Matić i mnogi drugi…

Virag obezbeđuje Dženifer Koneli, foto: Atlantico Press

Za ovog Srbina, koji se profesionalno bavi obezbeđivanjem javnih ličnosti, pristigao je novi izazov i to ni manje ni više nego da bude jedan od glavnih šefova obezbeđenja filmskog festivala u Kanu.


O FESTIVALU U KANU

Kanski filmski festival (franc. Le Festival International du Film de Cannes) se održava svake godine u gradu Kanu na jugu Francuske još od 1946. Najprestižnija nagrada (za najbolji film) je Zlatna palma (Palme d’Or), koju je, između ostalih, i dva puta primio srpski režiser Emir Kusturica.


Brus Vilis, foto: Wikipedia
Brus Vilis, foto: Wikipedia

Kako saznajemo, ovaj nabildovani i ogromni Srbin će posle završetka Kanskih filmskih susreta krenuti put Njujorka gde već ima sklopljen dogovor da privatno obezbeđuje glumačku legendu Brusa Vilisa.

Volter Brus Vilis (engl. Walter Bruce Willis; Idar-Oberštajn, 19. mart 1955) američki je filmski glumac. Zapamćen je po ulogama u filmovima Dvanaest majmuna, Umri muški, Umri muški 2, Umri muški 3 i Umri muški 4, a bio je i specijalni gost u TV seriji Prijatelji i Vesele sedamdesete.

FOTOGALRIJA:

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

albano: vase veeme je proslo mismo vas motkovali kada ste ...
bei: u brate kakva bomba...
: Cepajj...
: Mi sa juga smo spremni ...a nas se samo kad su rat...
milkan: labnite pijenje...
KOSOVO JE SRBIJA: Bravo brat moj udri bagru majku im poljubim...
DekiDeki: Slusam siptarcine kako urlicu kao stoka.Dokle mi d...
Meki: ovo je nedopustivo dokle vise da cutimo?...
Nišlija: Akcija je uspela ponizili su našu Srbiju i na taj...
Maja: Polako vozite. Klizavo....