Predsednik opštine Niška Banja pretučen na ulici!

Objavljeno: 07 dec 2017

Predsednik Gradske opštine Niška Banja Dejan Jovanović (SNS) pretučen je danas oko 8,30 časova kada ga je na ulici napao za sada nepoznati napadač i udario ga pesnicom u glavu.

– Krenuo sam od kuće ka zgradi opštine i pričao telefonom sa predsednikm opštine Palilula Aleksandrom Ždraletom kada sam u jednom trenutku osetio jak udarac u desnu slepoočnicu koji me je oborio na zemlju. Video sam mlađeg čoveka u plavoj jakni sa crnom kapuljačom na glavi, starog oko 25 godina i visokog oko 170 centimetara, kako ponovo kreće ka meni. Onda je jedna prolaznica počela da viče: „To je predsednik opštine Niška Banja, zašto ga bijete“, i on je pobegao preko šetališta ka Zelengori, priča Jovanović.

On kaže da je odmah otčao u policiju i prijavio napad, ali da je napadač uspeo da umakne.

– Od moje kuće do zgrade opštine ima oko 300 metara. Pretpostavljam da me je čekao na ulici oko sat vremena, jer sam sa zakašnjenjem krenuo na posao, budući da smo prethodne večeri dugo bili kod gradonačelnika Darka Bulatovića oko analiziranja budžeta za narednu godinu. Pljačku kao motiv u potpunosti isključujem, jer sam u jednoj ruci imao aktovku, a u drugoj mobilni telefon i napadač ništa nije uzeo – objašnjava Jovanović.

On u potpunosti isključuje i stranački motiv kao mogući razlog napada jer je, kako ističe, „sa svima u SNS u dobrim odnosima“.

– Ni sa kim u SNS nisam u svađi, sa svima sam dobar. Jedino što može biti mogući motiv jeste to što smo pokrenuli priču oko revizije pljačkaške privatizacije hotela u Niškoj Banji iz 2000. godine, vrednih više od 500 miliona dinara. Jedino u tome vidim mogući razlog, i ako je to u pitanju, spreman sam da podnesem svaki dan takve pritiske kako bi zatvoreni hoteli u Niškoj Banji počeli da rade – navodi Jovanović.

On kaže da ga boli slepoočnica i da ima lakše povrede od pada na jednoj ruci, ali da ga više psihički boli to što je bio žrtva napada, jer ni sa kim nije u svađi.

Kako saznajemo, napad je prijavljen policiji, a nakon konsultacija sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu krivično delo je okaratkerisano kao nasilničko ponašanje.

Treći incident sa funkcionerima SNS za mesec dana

Ovo je treći incident u kojem su se na meti našli funkcioneri SNS u Nišu u proteklih mesec dana. Prvo je zameniku gradonačelnika Milošu Banđuru izgoreo automobil u, kako se sumnja, podmetnutom požaru 16. novembra, a potom je planuo i „mercedes“ direktora „Tržnice“, Gorana Đorđevića.

Izvor: Blic, piše: Branko Janačković

Slučajne vesti
Jedan komentar

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...