Slavica Đukić Dejanović doživela saobraćajnu nesreću (VIDEO-FOTO)

Objavljeno: 03 mar 2017

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije i ministarka u Vladi Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je lakši udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, do nesreće je došlo u Grdeličkoj klisuri kod Predejana u 19.45 časova, u trenutku kada je na automobil „audi 6“ u kome se ministarka nalazila naletelo teretno vozilo iz suprotnog pravca.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je službeni automobil sa putnicima udario u kamion.

Direktor KC u Nišu prof. dr Zoran Radovanović saopštio je da je Slavica Đukić Dejanović zadobila „ortopedske povrede ramenog pojasa“, ne precizirajući bliže o kakvim se povredama radi. On je rekao da je njeno stanje stabilno i da nije nije životno ugrožena, kao i vozač njenog službenog automobila.

– Dijagnostika je pokazala da ona nema povrede unutrašnjih organa. Biće smeštena na Kliniku za Neurohirurgiju preventivno radi praćenja stanja. Vozač je takođe na dijagnostici i njegovo stanje je stabilno i nije životno ugrožen – rekao je Radovanović.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, lekari specijalisti su konstatovali da Slavica Đukić Dejanović ima prelom vrha jedne kosti u predelu ramena. Dijagnostika povreda vozača je u toku.

Odmah pošto je dovezena u KC u NIšu, stigao je i njen partijski kolega Žarko Obradović. Ispred sale u kojoj se nalazi CT skener sa Obradovićem je bio i prof dr Žarko Ranković, predsednik Gradskog odbora SPS u Nišu, kao i još neki funkcioneri.

(Blic, pišu: D. Ivković , B. Janačković , V. Pešić)

Slučajne vesti
Jedan komentar
  1. Nadam se da je dobro ali na putu je ogranicenje ne moze da se vozi preko toga!

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Rajko: Kakav gmaz, kakva miljana gde lumpuje zivi u neku ...
Draža: Bravo mito svetski čoveče...
Brt: Decko je iz Svrljiga, nije iz Nisa :-)...
Milena: Tacnije- Decko iz Svrljiga✨👑✨...
🐈: Momak svetskog glasa, za njim šizi cela masa...
: prelepa si...
Cica: Steta sto je slika pacijenta kome se rade hemoroid...
: preslatka ljubim je ljiljanaaaaaaaa...
: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...