U Nišu zapaljen deseti auto…

Objavljeno: 11 jan 2018

Porodica Marković iz naselja Donji Komren našla se na meti piromana. Uništen „audi A6“ vredan oko 10.000 evra. Nije poznat motiv napada.

Automobil u plamenu, foto ilustracija: http://cdn.cnn.com
Automobil u plamenu, foto ilustracija: http://cdn.cnn.com

Milošu Markoviću (27) iz Niša zasada nepoznati počinioci zapalili su „audi A6“, u sredu oko tri posle ponoći na dan njegove krsne slave. Vozilo je bilo parkirano ispred porodične kuće u Pribojskoj ulici u naselju Donji Komren. Navodno je auto poliven benzinom. Markovići se ne bave politikom, kao što je bio slučaj sa vlasnicima prethodno zapaljenih kola, niti su javne ličnosti.

Prema priči Miloševog oca Dragana, ovaj automobil vredan oko 10.000 evra, kupili su pre nešto više od godinu dana. On kaže da je cela porodica kasno legla jer su ispraćali goste posle krsne slave.

– Paljevinu je prva primetila moja ćerka koju je probudila lomljava stakla. Istrčao sam iz kuće i video da se „audi“ pretvorio u buktinju. Pozvali smo vatrogasce koji su zaista došli u rekordnom vremenu, ali nisu mogli mnogo da učine – kaže Marković koji tvrdi da je primetio tragove zapaljive tečnosti u neposrednoj blizini buktinje.

Policija je obavila uviđaj, ali zasada ne saopštava detalje niti eventualni motiv ovog čina. Markovići tvrde da se nikome nisu zamerili.

– Ne bavimo se politikom, niti smo bliski sa nekom javnom ličnošću, tako da ne možemo ni da nagađamo zašto smo postali žrtve – navodi Marković.

Inače, ovo je deseti zapaljeni automobil u Nišu u protekla dve meseca. Na meti su bili političari Milošu Banđuru i Goranu Đorđeviću, goreli su i automobili policijskih funkcionera ali i Nišlija koji nisu javne ličnosti.

SMENA NAČELNIKA

Nakon devetog zapaljenog automobila smenjen je načelnik niške policije Ninoslav Mitić i na njegovo mesto je za v.d. načelnika imenovan pirotski kadar Slaviša Virijević.

Inače, nijedna paljevina do sada nije rasvetljena i jedina infomacija koje se može dobiti od policije je da je „istraga u toku“.

Izvor: Večernje novosti, pišu: J. Ć. – D. A.

Povezane vesti
Pročitajte i ovo

Pošaljite svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Nis: Mislim da je novinar ovde pre glup ko noc......
Lopovj: Nista ne moze da zameni moju nuteLicu...
Bisera: Hitler je znao da su Jevreji masoni, iluminati i d...
Bisera: Hitler je znao da Jevreji vladaju sveto putem mani...
snežana alic: Vaš komentar unesite ovde..dali važi to za moju ...
S76: Ovde nije bilo meštana već samo naprednjaka...
Saradžogla: Ko dobacuje?Glupa bosanska ...
CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...