Ako želite posao idite u Beograd

Objavljeno: 15 sep 2015

Sajam zapošljavanja Link to džob (LINK2job) biće održan u petak, 18. septembra od 10 do 19 sati u hotelu Kraun plaza (Crowne Plaza) u Beogradu, najavio je organizator Link centar za razvoj karijere.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Prema najavi organizatora, na sajmu će poslove ponuditi Merkator (Mercator), Delez Srbije (Delhaize), Komtrejd (Comtrade), Ernst i Jang (Ernst & ; Young), Cepter (Zepter), Trizma, Infostud, obrazovne ustanove IT akademija (ITAcademy) i Biznis akademija (BusinešAcademy).

Svaki posetilac sajma dobiće besplatan internet kurs engleskog jezika, a pojedinci će dobiti i neki od kurseva programiranja, dizajna i poslovnih veština.

Besplatni kurs engleskog jezika se rezerviše na www.link2job.eu/prijava/ a na samom sajmu se potvrđuje rezervacija poklon kursa.

Posetioci sajma moći će da iskoriste i neki od besplatnih sadržaja koji će im pomoći da dođu do posla koji žele, kao što su izrada profesionalnih fotografija za biografiju, predavanja kako uspešno proći intervju za posao, pronaći posao preko Linkedina ili zarađivati od kuće.

(Izvor: Blic)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

novoselac: Zasto bre inicijali neka se vidi sramota i ko uzim...
Rajko: Kakav gmaz, kakva miljana gde lumpuje zivi u neku ...
Draža: Bravo mito svetski čoveče...
Brt: Decko je iz Svrljiga, nije iz Nisa :-)...
Milena: Tacnije- Decko iz Svrljiga✨👑✨...
🐈: Momak svetskog glasa, za njim šizi cela masa...
: prelepa si...
Cica: Steta sto je slika pacijenta kome se rade hemoroid...
: preslatka ljubim je ljiljanaaaaaaaa...
: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....