Dnevni horoskop

 • Ovan

  Vera pomera planine i stvara čuda u vašem ljubavnom životu. Zvezde će vam danas pružiti priliku da iskoristite sva svoja nadanja i veru, kako biste poboljšali svoju ljubavnu vezu. Razmislite o svojoj trenutnoj vezi i onome u šta vi istinski verujete. Da li oboje verujete u istu stvar?
 • Bik

  Danas ćete vi i partner biti dosta takmičarski nastrojeni. Verovatno da svako od vas dvoje želi da nametne onom drugom svoju ideju. Zvezde vam poručuju da ne morate tražiti načina da vidite ko je bolji od vas dvoje, već da učite jedno od drugog. Nemojte se raspravljati i iskoristite energiju u pozitivnom smislu.
 • Blizanci

  Postoji mogućnost da ćete danas popovati svom partneru o nekim problemima koje treba rešiti. Međutim, u svemu tome uvidećete sa koliko žara se unosite u sve to i da je vaša želja da partner prihvati vaše principe izuzetno velika. To verovatno neće ići tako kako ste vi zamislili, jer niko ne voli da bude nateran na nešto. Dozvolite partneru da sam razmisli!
 • Rak

  Obilje sjajne energije i entuzijazma biće svuda oko vas danas. Vi znate šta želite i spremni ste da krenete po to. Sa današnjom planetarnom energijom, ljubavne mogućnosti biće svuda oko vas, posebno prilika da upoznate nekog novog na edukativnom ili spiritualnom okupljanju. Inspiracija će vas skroz promeniti!
 • Lav

  Ne volite ni da pokušavate, a kamoli da ubeđujete nekog da radi protiv svojih osećanja i želja. Najviše volite da živite i pustite druge da žive svoj život. Međutim, danas ćete pod uticajem čudne planetarne energije poželeti da promenite partnera. Postoji nešto što vas nervira već duže vreme. Nemojte podleći tom iskušenju, već razgovarajte. Pokušajte da budete taktični.
 • Devica

  Ništa nije slično paklenom entuzijazmu, a vi ga odlično poznajete. Iskreno, vi žalite svakoga koga ne posedujete. Međutim, sa današnjom planetarnom konfiguracijom možda ćete morati malo da se stišate i primirite u vezi. Budite nežni i taktični sa partnerom i dobićete najbolje rezultate.
 • Vaga

  Pod uticajem današnje planetarne energije činiće vam se da svi oko vas viču umesto da normalno govore. Neće se raditi toliko o argumentovanju nečega koliko o čudnoj energiji. I u vašem ljubavnom životu biće dosta vike, ali pokušajte da to iskoristite i dobro se provedete (pustite glasno muziku!). Nemojte biti ljuti!
 • Škorpija

  Danas očekujte dosta gurkanja i pritisaka svuda oko vas, pa i u vašem ljubavnom životu. Niti jedno od vas dvoje neće biti spremno da se pomakne ni milimetar ili da odstupi od svoga stava. Nema kompromisa danas. Umesto rasprave pronađite nešto što možete zajedno da radite i lepo se provedete. Isplanirajte zajedničke ciljeve umesto da se raspravljate.
 • Strelac

  Danas ćete imati nekoliko izbora. Takođe, možete sebi postaviti određeni cilj kada je ljubav u pitanju ili odlučiti da budete praktični i iskreni u vezi. Samopromocija sa ciljem da dobijete ono što želite, imaće dosta uspeha. Razmislite o tome!
 • Jarac

  Ne želite da priznate da ste pobeđeni, sve dok ne prevrnete svaki kamen i pokušate na sve moguće načine da dođete do ostvarenja svojih snova. Sa današnjom planetarnom energijom, imate veliki potencijal da uspete u tome što želite. Pokušajte da imate malo filozofski i relaksiran stav.
 • Vodolija

  Zvezde vam danas donose bonus u svakom smislu. Bićete u stanju da dobijete sve što želite, ali samo ukoliko umete da se nosite sa tim. Možda ćete biti pred izazovom da napravite veliki pomak u ljubavnom životu, ali pokušajte da sagledate prvenstveno svoje želje i potrebe pa tek onda da donesete odluku. Nemojte preceniti sopstvenu snagu i izdržljivost.
 • Ribe

  Današnja planetarna energija ohrabriće vas da uradite nešto što obično ne radite i zbog čega osećate vrlo često krivicu – da preuveličavate! Ako tokom razgovora sa partnerom krenete u takvu avanturu pripazite se i dobro zapamtite šta ste rekli, jer ćete jednom biti prozvani da to i dokažete!

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...