Želite da u novogodišnjoj noći zasijate u ekskluzivnoj haljini? RENT A DRESS Vam nudi rešenje!

Objavljeno: 19 dec 2017

Bliži se Nova godina a većini dama već se nameće ona čuvena i večita dilema “Šta obući?!“ Proslava Nove godine, ali i svaka svečanost prilika je da dame zablistaju u najlepšem svetlu. Većina žena i devojaka odlučuje se upravo za haljinu, kao esenciju ženstvenosti i elegancije. Imati haljinu za svaku priliku i na svakoj svečanosti poneti novu haljinu zvuči idealno, ali većini žena i gotovo neostvarljivo. Bilo da pratite najnovije trendove ili se odlučujete za uvek sigurnu malu crnu haljinu, RENT A DRESS Vam nudi rešenje!

Mnoge Nišlijke obradovaće se činjenicom da je upravo u ovom gradu otvoren autentičan modni studio gde možete pronaći i iznajmiti ekskluzivnu haljinu za svaku priliku.

Modni studio Rent a dress otvoren je ove godine u Nišu i nalazi se na Bulevaru svetog cara Konstatnina 37. U prijatnom i luksuznom ambijentu ovog studia možete pronaći veliki izbor svečanih, ekskluzivnih haljina poznatih domaćih i stranih brendova, kao i uspešnih  i čuvenih domaćih kreatora.

Modni studio Rent a dress nudi širok spektar svetski poznatih brendova među kojima se izdvajaju: Arte Moda, Monsoon, Kalvin Klein, Ted Baker, ali i kreatori poput Suzane Perić, Hamel, Fabrique…

Rent a dress nudi Vam mogućnost da po višestruko nižim cenama ponesete upravo jednu od kreacija velikih svetskih brendova, a u cenu iznajmljivanja uključeni su i troškovi hemijskog čišćenja haljine.

U haljinama modnog studia Rent a dress bićete nesumnjivo zapaženi, a uz sve to nećete morati da izdvojite ogromnu sumu novca za kupovinu svečane haljine sa potpisom poznatih dizajnera.

Zvuči previše dobro, ne da ne bi bilo istinito, već da ne bi postojalo! I zaista, od ove godine u Nišu moguće je iznajmiti neku od prelepih ekskluzivnih haljina svetskih brendova i dizajnera, i to po višestruko nižim cenama.

Požurite na adresu “Bulevar svetog cara Konstantina“ 37 i izaberite svoju idealnu haljinu za doček Nove godine, ili za neku od idućih svečanosti.

Više informacija možete pronaći na veb adresi: http://rentadressnis.rs/

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...