Želite da u novogodišnjoj noći zasijate u ekskluzivnoj haljini? RENT A DRESS Vam nudi rešenje!

Objavljeno: 19 dec 2017

Bliži se Nova godina a većini dama već se nameće ona čuvena i večita dilema “Šta obući?!“ Proslava Nove godine, ali i svaka svečanost prilika je da dame zablistaju u najlepšem svetlu. Većina žena i devojaka odlučuje se upravo za haljinu, kao esenciju ženstvenosti i elegancije. Imati haljinu za svaku priliku i na svakoj svečanosti poneti novu haljinu zvuči idealno, ali većini žena i gotovo neostvarljivo. Bilo da pratite najnovije trendove ili se odlučujete za uvek sigurnu malu crnu haljinu, RENT A DRESS Vam nudi rešenje!

Mnoge Nišlijke obradovaće se činjenicom da je upravo u ovom gradu otvoren autentičan modni studio gde možete pronaći i iznajmiti ekskluzivnu haljinu za svaku priliku.

Modni studio Rent a dress otvoren je ove godine u Nišu i nalazi se na Bulevaru svetog cara Konstatnina 37. U prijatnom i luksuznom ambijentu ovog studia možete pronaći veliki izbor svečanih, ekskluzivnih haljina poznatih domaćih i stranih brendova, kao i uspešnih  i čuvenih domaćih kreatora.

Modni studio Rent a dress nudi širok spektar svetski poznatih brendova među kojima se izdvajaju: Arte Moda, Monsoon, Kalvin Klein, Ted Baker, ali i kreatori poput Suzane Perić, Hamel, Fabrique…

Rent a dress nudi Vam mogućnost da po višestruko nižim cenama ponesete upravo jednu od kreacija velikih svetskih brendova, a u cenu iznajmljivanja uključeni su i troškovi hemijskog čišćenja haljine.

U haljinama modnog studia Rent a dress bićete nesumnjivo zapaženi, a uz sve to nećete morati da izdvojite ogromnu sumu novca za kupovinu svečane haljine sa potpisom poznatih dizajnera.

Zvuči previše dobro, ne da ne bi bilo istinito, već da ne bi postojalo! I zaista, od ove godine u Nišu moguće je iznajmiti neku od prelepih ekskluzivnih haljina svetskih brendova i dizajnera, i to po višestruko nižim cenama.

Požurite na adresu “Bulevar svetog cara Konstantina“ 37 i izaberite svoju idealnu haljinu za doček Nove godine, ili za neku od idućih svečanosti.

Više informacija možete pronaći na veb adresi: http://rentadressnis.rs/

Povezane vesti
Pročitajte i ovo

Pošaljite svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Nis: Mislim da je novinar ovde pre glup ko noc......
Lopovj: Nista ne moze da zameni moju nuteLicu...
Bisera: Hitler je znao da su Jevreji masoni, iluminati i d...
Bisera: Hitler je znao da Jevreji vladaju sveto putem mani...
snežana alic: Vaš komentar unesite ovde..dali važi to za moju ...
S76: Ovde nije bilo meštana već samo naprednjaka...
Saradžogla: Ko dobacuje?Glupa bosanska ...
CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...