UHAPŠENI ČLANOVI KRIMINALNE GRUPE

Objavljeno: 21 nov 2017

Niška policija uhapsila je 6 članova međunarodne kriminalne krupe, osumnjičene za trgovinu heroinom, kokainom i marihuanom. Akcija je izvedena u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, kantonalnom policijom Sent Galena i Višim javnim tužilaštvom.

Ilustracija, zatvor, ruke, foto: http://cdn.24.co.za
Ilustracija, zatvor, ruke, foto: http://cdn.24.co.za

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, uhapšeni su T. B. (43), G. V. (38), D. M. (21), M. M. (43), S. B. (24) i Đ. V. (41) iz Niša, dok je protiv izvesnog pedesetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava.

Policija je prilikom pretresa stanova osumnjičenih, pronašla manju količinu kokaina, više SIM kartica švajcarskih mobilnih operatera, spisak imena sa brojevima telefona osoba kojima su, kako se navodi, prodavali drogu u Švajcarskoj, kao i određena količina dinara i švajcarskih franaka, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Kriminalna grupa sumnjiči se i da je angažovala ulične dilere, koji su odlazili u Švajcarsku i na području Sent Galena, u gradovima Štad, Roršarh, Gosau, Goldah i Arbona prodavali drogu tokom 2016. godine.

Tada je u Švajcarskoj uhapšeno i osuđeno 15 Nišlija kod kojih je pronađen 2,1 kilogram heroina i 11 grama kokaina, kao i jedan Albanac koji je u kamionu prevozio 35 kilograma marihuane, kako se sumnja za ovu grupu. Iste godine, inspektori kriminalističke policije u Nišu, presekli su tri krijumčarska kanala marihuane, zaplenili više od 73 kilograma ove droge i uhapsili šest osoba.

Povezane vesti
Pročitajte i ovo

Pošaljite svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Nis: Mislim da je novinar ovde pre glup ko noc......
Lopovj: Nista ne moze da zameni moju nuteLicu...
Bisera: Hitler je znao da su Jevreji masoni, iluminati i d...
Bisera: Hitler je znao da Jevreji vladaju sveto putem mani...
snežana alic: Vaš komentar unesite ovde..dali važi to za moju ...
S76: Ovde nije bilo meštana već samo naprednjaka...
Saradžogla: Ko dobacuje?Glupa bosanska ...
CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...