UHAPŠENI ČLANOVI KRIMINALNE GRUPE

Objavljeno: 21 nov 2017

Niška policija uhapsila je 6 članova međunarodne kriminalne krupe, osumnjičene za trgovinu heroinom, kokainom i marihuanom. Akcija je izvedena u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, kantonalnom policijom Sent Galena i Višim javnim tužilaštvom.

Ilustracija, zatvor, ruke, foto: http://cdn.24.co.za
Ilustracija, zatvor, ruke, foto: http://cdn.24.co.za

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, uhapšeni su T. B. (43), G. V. (38), D. M. (21), M. M. (43), S. B. (24) i Đ. V. (41) iz Niša, dok je protiv izvesnog pedesetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava.

Policija je prilikom pretresa stanova osumnjičenih, pronašla manju količinu kokaina, više SIM kartica švajcarskih mobilnih operatera, spisak imena sa brojevima telefona osoba kojima su, kako se navodi, prodavali drogu u Švajcarskoj, kao i određena količina dinara i švajcarskih franaka, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Kriminalna grupa sumnjiči se i da je angažovala ulične dilere, koji su odlazili u Švajcarsku i na području Sent Galena, u gradovima Štad, Roršarh, Gosau, Goldah i Arbona prodavali drogu tokom 2016. godine.

Tada je u Švajcarskoj uhapšeno i osuđeno 15 Nišlija kod kojih je pronađen 2,1 kilogram heroina i 11 grama kokaina, kao i jedan Albanac koji je u kamionu prevozio 35 kilograma marihuane, kako se sumnja za ovu grupu. Iste godine, inspektori kriminalističke policije u Nišu, presekli su tri krijumčarska kanala marihuane, zaplenili više od 73 kilograma ove droge i uhapsili šest osoba.

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...