Socijaldemokratska stranka potpisala sporazum o saradnji sa Narodnim pokretom Srbije

Objavljeno: 12 okt 2015

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić su danas u Nišu potpisali sporazum kojim je ozvaničena saradnja ove dve stranke.

sds

Ovaj sporazum je jedan u nizu sporazuma koje SDS potpisuje sa strankama i pokretima koji se okupljaju oko SDS i ideje osnaživanja opozicione alternative nekomptentnoj vlasti.

Predsednik SDS Boris Tadić je na prošlom Glavnom odboru SDS pozvao sve organizacije i pojedince, koji predstavljaju istinsku opoziciju ovoj vlasti, da se udruže oko SDS i ukazao na nužnost oživljavanja opozicije u trenutku kada ova vlast dobija podršku na osnovu obmana i medijskih predstava.

„Potpisivanje sporazuma o saradnji sa Narodnim pokretom Srbije je još jedan korak ka stvaranju snažne opozicione opcije i uvereni smo da ćemo kroz ovu saradnju ojačati naše zajedničko opoziciono delovanje u ovom delu Srbije. U toku su razgovori i sa drugim strankama, pokretima i pojedincima koji dele našu političku i vrednosnu orijentaciju. Razgovori sa LDP su u odmakloj fazi i očekujemo uskoro ozvaničenje saradnje i sa tom strankom.“, naglasio je predsednik SDS Boris Tadić.

Tadić je upozorio da je Srbija je pala na poslednje mesto u regionu, dok vlast dobija podršku na osnovu neistina o ekonomskim uspesima koje iznose u medijima. On je i ovom prilikom pozvao sve političke aktere da se pridruže istinski opozicionoj opciji koju formiramo i sve građane da podrže opciju koja podršku traži na osnovu rešenja koja nudimo, a ne na osnovu medijskih obmanjivanja.

(SDS)

Slučajne vesti
Jedan komentar
  1. Beogradski mangup Tadić došao da podvodi i manipuliše marginalcima. Svaka čast, tako se to radi.
    Niš nikada nije bio veće selo nego sada.

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...
Lopov: Kao i drug mu Bane banana...
CRISTIANO: PRAVILNO IME BI BILO ''ALBANSKA REPUBLIKA MAKEDONI...
neimenovano: ja hocu daimam takve oci ja imam svetlo zelene...
Mikica: Bravo za naše mlade Nišlije , svaka čast , treb...
mira: Poljoprivrednicima je potrebno mnogo da se pomogne...
Lepoja: Mi bolje predsednika nismo imali u poslednje 50 go...
: NIJE VAZNA SPOLJASNA, VEĆ UNUTRAŠNJA LEPOTA!!! ...