Šešelj obelodanio istinu o pravim rejtinzima stranaka u Srbiji…

Objavljeno: 26 nov 2015

Srpska radikalna stranka je došla u posed najnovijeg istraživanja javnog mnjenja koje je Srpska napredna stranka organizovala za svoje interne potrebe. Istraživanje je obavljeno u prvoj polovini novembra, a rezultati su čuvani u strogoj tajnosti i uvid u njih su imali samo visoki funkcioneri Srpske napredne stranke i predstavnici nekoliko ambasada zapadnih zemalja. Rezultati ovog istraživanja pokazuju da je odnos snaga na srpskoj političkoj sceni potpuno drugačiji od onog koji se svakodnevno plasira u medijima.

rejsting

Prema istraživanjima eksperata angažovanih od strane Srpske napredne stranke, u Srbiji je došlo do polarizacije biračkog tela. Razlika u rejtingu Srpske napredne stranke i Srpske radikalne stranke se smanjuje iz meseca u mesec. Naprednjaci, koji su trenutno vodeća proevropska stranka, imaju rejting 34,6%, dok srpski radikali, kao vodeća evroskeptična stranka, računaju na 20,4% podrške biračkog tela. Prema ovom istraživanju, cenzus prelaze još dve stranke – Socijalistička partija Srbije sa 7,7% i Demokratska stranka sa 5,4% glasova. Ispitivanje rejtinga političkih stranaka je rađeno i na nivou AP Vojvodine i grada Beograda, a rejting Srpske napredne stranke je posebno ispitivan u svim gradovima u Srbiji.

Srpska radikalna stranka još jednom ističe da su rezultati istraživanja javnog mnjenja koji se saopštavaju u medijima fingirani i da režim ne bira sredstva kako bi prikrio veliki pad rejtinga Srpske napredne stranke i mali procenat podrške reformama koje vlada Aleksandra Vučića sprovodi.

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

albano: vase veeme je proslo mismo vas motkovali kada ste ...
bei: u brate kakva bomba...
: Cepajj...
: Mi sa juga smo spremni ...a nas se samo kad su rat...
milkan: labnite pijenje...
KOSOVO JE SRBIJA: Bravo brat moj udri bagru majku im poljubim...
DekiDeki: Slusam siptarcine kako urlicu kao stoka.Dokle mi d...
Meki: ovo je nedopustivo dokle vise da cutimo?...
Nišlija: Akcija je uspela ponizili su našu Srbiju i na taj...
Maja: Polako vozite. Klizavo....