Rasprava o dopuni Zakona o vraćanju oduzete imovine

Objavljeno: 17 jun 2015

Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju će omogućiti efikasnije postupanje po zahtevima i vraćanje zemljišta, koje je u komasaciji, u naturi rečeno je, u okviru javne rasprave, na konferenciji za novinare u Gradskoj opštini Palilula u Nišu.

palilula
O nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenja, u okviru javne rasprave, predstavnicima medija u Gradskoj opštini Palilula-Niš govorila je predsednik radne grupe Gordana Stamenić, posebna savetnica ministra pravde, Boban Džunić, predsednik Gradske opštine Palilula, Ivana Živković, direktor područne jedinice Agencija za restituciju u Beogradu i Mile Antić, predsednik Mreže za restituciju.

Pohvaljeno je angažovanje Gradske opštine Palilula i predsednika opštine Bobana Džunića u aktivnostima na organizovanju javne rasprave u Nišu koja je osim predstavnka organa i organizacija, pravosudnih organa, okupila i predstavnike udruženja građana, stručnu javnost i druge zainteresovane strane, predstavnike medija.

Ovaj dokument je objavljen na internet stranici Ministarstva pravde i na portalu E-Uprave. Javna rasprava sprovodi se od 5.do 26.juna a prezentacija ovog dokumeta, osim Kragujevca i Niša obaviće se u Novom Sadu i u Beogradu.

(Izvor: GO Palilula, foto D. Vidojković)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...
Lopov: Kao i drug mu Bane banana...
CRISTIANO: PRAVILNO IME BI BILO ''ALBANSKA REPUBLIKA MAKEDONI...
neimenovano: ja hocu daimam takve oci ja imam svetlo zelene...
Mikica: Bravo za naše mlade Nišlije , svaka čast , treb...
mira: Poljoprivrednicima je potrebno mnogo da se pomogne...
Lepoja: Mi bolje predsednika nismo imali u poslednje 50 go...
: NIJE VAZNA SPOLJASNA, VEĆ UNUTRAŠNJA LEPOTA!!! ...