Pevači prijavili policiji učesnicu „Maldiva“!

Objavljeno: 01 jul 2015

Novi rijaliti „Hotel Maldivi“ dobio je psihozvezdu Miljanu Kulić, koja ima dosije u policiji zbog uhođenja estrdnjaka. Kako „Alo!“ saznaje, nova učesnica već sedam godina proganja javne ličnosti porukama i pozivima, a nekima je čak i policiju i vatrogasce slala na adresu jer joj nisu odgovarali.

Nova učesnica rijalitija uhodila zvezde i od života im pravila noćnu moru

Nova učesnica rijalitija uhodila zvezde i od života im pravila noćnu moru

– Miljana je opčinjena poznatim muškarcima, pogotovo pevačima. Tako je jedne godine našla sve brojeve od takmičara „Zvezda Granda“ i zvala ih po ceo dan i po celu noć.

Ne propušta nastupe Saše Kovačevića

Ne propušta nastupe Saše Kovačevića

Slala im je poruke, odlazila na njihove nastupe, a kada joj ne odgovore ili se ne jave, ona sazna njihovu adresu, pa im pošalje vatrogasce, Hitnu pomoć ili policiju. Mnogi su je prijavili policiji zbog uznemiravanja.

Mišel

Na početku su se mnogi slikali sa njom jer je dolazila u studio kada je bilo takmičenje „Zvezde Granda“, da bi nakon toga svima postala noćna mora. Mišel Gvozdenović ju je prvi prijavio policiji, zatim i Nemanja Stevanović, Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča. Dušan Svilar je bio prvi koji se požalio Saši Popoviću i rekao mu da i ostali pevači imaju veliki problem sa Miljanom. Tada je direktor „Granda“ svima posavetovao da je prijave za uznemiravanje, što su i uradili – ispričao nam je dobro obavešten izvor.

Topalko

Pozvali smo Mišela, koji je na pomen njenog imena bio veoma besan.

– Neću ništa da komentarišem, osim da su policija i sud upoznati sa tim. Ne želim da pričam o osobi koja je nebitna u mom životu. Vi ste upućeni u celu priču! Ne razmišljam o ružnim stvarima, već samo o lepim – izjavio je Mišel, dok nam je Milan Topalović rekao:
– Znam ko je ona. Nisam imao probleme sa njom, ali znam da moje kolege jesu. Ona je imala sve naše brojeve telefona, meni je nekoliko puta poslala poruku, odgovorio sam joj i nije mi više pisala – kaže Topalko.

Predstavljala se kao premijerova ćerka!
Miljana Kulić se lažno predstavljala i kao ćerka bivšeg premijera Mirka Cvetkovića i tako proganjala i Nemanju Stevanovića.

U početku sam mislio da je reč o obožavateljki. Delovala je pristojno, neobavezno smo ćaskali. Shvatio sam da je vrag odneo šalu kad je počela da me zove 300 puta dnevno i šalje mi stotine poruka. Često je menjala raspoloženja, nekad je bila OK, a nekad vrlo besna i nervozna – rekao je pre nekoliko godina pevač. Ona je se mnogima kontaktirala pod lažnim imenom, govoreći da joj je tata na visokoj funkciji i da se ne šale sa njom.

(Izvor: Alo)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...