PAKAO KOD SVILAJNCA: SIN ZAPALIO OCA NASRED KRSNE SLAVE

Objavljeno: 30 nov 2017

Moma M. (54) iz Jagodine polio flašicom benzina oca Miću M. (72) i zapalio ga naočigled gostiju koji su došli na proslavu njihove krsne slave, Aranđelovdana.

Policija, ilustracija, foto: Shutterstock
Policija, ilustracija, foto: Shutterstock

Šokantan napad dogodio se pre deset dana na proslavi Aranđelovdana u porodičnoj kući u selu Radošin kod Svilajnca, pred brojnim gostima i ostalim ukućanima.

Motivi stravičnog napada još uvek nisu u potpunosti razjašnjeni, ali, kako saznajemo, sin i otac su godinama bili u lošim odnosima zbog podele imovine.

“Mića i njegova supruga su dugo godina radili u Nemačkoj. Kad su se vratili, obezbedili su mu sve što su mogli. Kupili su mu dva stana, halu u Jagodini gde je otvorio servis. Školovali su mu sina, ali bez obzira na to, evo kako im je vratio“, kaže jedan od komšija koji je bio na tragičnoj slavi.

Komšija i očevidac dalje ističe da sin nije dolazio u očevu kuću poslednje 3 godine, te da su svi pomislili da je kobne večeri došao upravo zbog pomirenja.

Kad smo ga videli te večeri, svi smo pomislili da je napokon odlučio da se pomiri sa ocem. U ruci je držao flašicu od pola litra u koju se pakuje sok. Prošlo mi je kroz glavu da je možda doneo rakiju. Niko ni slutio nije šta će uslediti svega minut-dva kasnije, kaže komšija.

Prema njegovim rečima, otac Mića je u trenutku kad je Moma ušao sedeo na čelu stola pred gostima.

Moma je rekao: „Evo, posle tri godine sam ušao u kuću.“ Mića, koji mu je bio okrenut leđima, odgovorio mu je: „Nemoj da praviš probleme“, dajući mu do znanja da nije dobrodošao. U tom trenutku Moma je počeo da poliva parket oko sebe tečnošću iz flašice. Nismo znali u tom momentu da je to benzin. Mića je ustao, obgrlio ga i krenuo da ga isteruje iz kuće, priča komšija, dodajući da niko od gostiju nije želeo da se meša.

Srećom, nesrećni čovek je preživeo zahvaljujući brzom reakcijom gostiju, koji su što pre stigli da ugase vatru sa domaćina i time mu spasili život.

Dotični Moma M. uhapšen je zbog je zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio oca Miću M. (72), nanevši mu time teške povrede. 

Povezane vesti
Pročitajte i ovo

Pošaljite svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Lopovj: Nista ne moze da zameni moju nuteLicu...
Bisera: Hitler je znao da su Jevreji masoni, iluminati i d...
Bisera: Hitler je znao da Jevreji vladaju sveto putem mani...
snežana alic: Vaš komentar unesite ovde..dali važi to za moju ...
S76: Ovde nije bilo meštana već samo naprednjaka...
Saradžogla: Ko dobacuje?Glupa bosanska ...
CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...
Lopov: Kao i drug mu Bane banana...