Oficirka policije Marija Ranđelović ličnost godine

Objavljeno: 11 dec 2015

Priznanje mi veoma znači jer je OEBS prepoznao napore na realizaciji projekata kojima se promoviše koncept policije u zajednici. To je veliko priznanje za moj dosadašnji rad, ali i podstrek za buduće projekte, kaže Marija Ranđelović, oficirka za organizaciju, prevenciju i rad policije u zajednici u Policijskoj upravi u Nišu.

703432_nis02-marija-randjelvic-oficir-policije-dobitnica-nagrade-licnost-godine-oebs-foto-branko-janackovic_ff

Ona je jedan od dobitnika priznanja „Ličnost godine“ koju dodeljuje Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju. Ranđelovićevoj je pripalo prestižno priznanje „za posvećenost, promociju rada policije u zajednici i povećanju poverenja građana u rad policije sa akcentom na suzbijanje nasilja u porodici i saradnju sa manjinskim zajednicama“.

Policijska uprava realizovala je projekte „Bezbedna ulica – bezbedan grad“, „Znanjem i sportom protiv nasilja“, „Niška banja – bezbedna banja“, „Život bez nasilja“, „Stop svi na sport“, kojima je rukovodila Ranđelovićeva.

– Priznanje OEBS-a koje sam dobila jeste i priznanje Policijskoj upravi u Nišu, Ministarstvu unutrašnjih poslova i svim mojim kolegama koji svakodnevno rade sa građanima na realizaciji ovih projekata – kaže Ranđelovićeva.

Osim Ranđelovićeve priznanje su dobili i članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović i Kancelarija za mlade Preševo, a uručio im je šef Misije OEBS-a Peter Burkhard na svečanom prijemu.

(Blic)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

albano: vase veeme je proslo mismo vas motkovali kada ste ...
bei: u brate kakva bomba...
: Cepajj...
: Mi sa juga smo spremni ...a nas se samo kad su rat...
milkan: labnite pijenje...
KOSOVO JE SRBIJA: Bravo brat moj udri bagru majku im poljubim...
DekiDeki: Slusam siptarcine kako urlicu kao stoka.Dokle mi d...
Meki: ovo je nedopustivo dokle vise da cutimo?...
Nišlija: Akcija je uspela ponizili su našu Srbiju i na taj...
Maja: Polako vozite. Klizavo....