Miljana: Ličim na JK!

Objavljeno: 02 sep 2015

Učesnica „Parova“ Miljana Kulić se pre ulaska u rijalitiji hvalila da joj mnogi kažu da liči na Jelenu Karleušu i da se zbog toga obukla izazovno, po ugledu na pevačicu.

miljana kraljica

Naime, dok su svi učesnici sedeli u bekstejdžu, Kulićeva je u kratkoj zelenoj haljini i crnim čizmama šetala po Televiziji „Hepi“ i pevala „Plavu Šeherezadu“. Kada je Uroš Ćertić pitao ima li idola, ona je rekla:

– Nemam idola, ali svi mi kažu da ličim na Jelenu Karleušu! Zato sam se i ovako obukla, ona ima iste ovakve čizme. Kada se ofarbam u plavo, bićemo iste. Na slikama pogotovo ličim na nju, zbog usana. Svi mi to kažu! Da li vama ličim na Jecu? – upitala je Miljana, a Saška Karan joj je dodala da su kao bliznakinje.

– Dobro, Jeca je samo mršavija, ali smo u licu iste, a ja ništa nisam radila. Sve imam prirodno – nastavila je učesnica „Parova“ da se upoređuje sa Karleušom dok su se ostali šalili, pa su u jednom momentu dobacili da će pevačica biti oduševljena kada vidi ko joj je dvojnica.

– Volim ja i njene pesme, kada bude žurka, pevaću „Plavu Šeherezadu“, a čim izađem iz rijalitija, ofarbaću se u plavo. Jelda da ličimo? – nastavila je Kulićeva da zapitkuje, da bi u jednom trenutku po nju došao neko iz organizacije i prekinuo razgovor na temu: „Koliko Miljana i Jelena Karleuša liče”.

Ćertić, koji je započeo konverzaciju sa Miljanom, rekao je kada je ona odlazila da se ozvuči da se plaši.

– Ona stvarno misli da je ista Karleuša! Ljudi, jeste li čuli da devojka stvarno to misli! Prirodna JK! Pobogu! – začudio se kaskader.

(Izvor: Alo)

Slučajne vesti
Jedan komentar
  1. Manite se ove budale. Sta je velicate ko da je gradonacelnik Beograda nedao Bog!

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

novoselac: Zasto bre inicijali neka se vidi sramota i ko uzim...
Rajko: Kakav gmaz, kakva miljana gde lumpuje zivi u neku ...
Draža: Bravo mito svetski čoveče...
Brt: Decko je iz Svrljiga, nije iz Nisa :-)...
Milena: Tacnije- Decko iz Svrljiga✨👑✨...
🐈: Momak svetskog glasa, za njim šizi cela masa...
: prelepa si...
Cica: Steta sto je slika pacijenta kome se rade hemoroid...
: preslatka ljubim je ljiljanaaaaaaaa...
: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....