Mačo-koalicija osvaja ženska srca!

Objavljeno: 14 okt 2015

Ako se građani, naročito građanke, na predstojećim izborima budu opredeljivali na osnovu fizičkog izgleda političara, onda takozvana mačo-koalicija ima šansu ne samo da pređe cenzus nego i da osvoji popriličan broj mandata u Skupštini.

opozicija

Naime, na pomolu je koalicija koju će predvoditi lider SDS-a Boris Tadić, a vetar u leđa će mu davati prvi čovek LDP-a Čedomir Jovanović i predsednik „Narodnog pokreta Srbije“ Miroslav Aleksić. U političkim kuloarima već kruži priča da će im jedan od predizbornih slogana biti „Žene znaju zašto“.

Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i sadašnji lider Socijaldemokratske stranke, još u martu je krenuo u lov na glasove žena. Naime, damama je na Dan žena slao čestitke, pokazujući na taj način da misli na njih.

Da ni Čedomir Jovanović od napuštanja parlamenta usled neprelaska cenzusa nije sedeo skrštenih ruku, dokaz je i njegovo čuveno skidanje do pojasa zbog polivanja vodom, kada je uzeo učešće u svetskoj humanitarnoj akciji „Ledeni izazov“. Čeda je tada pokazao svoje zmijsko telo, a mnoge dame na te fotografije i snimke i danas otkidaju.

Ozbiljno pojačanje buduće koalicije Boris-Čeda je plavooki predsednik opštine Trstenik i lider „Narodnog pokreta Srbije“ Miroslav Aleksić. Tadić je, procenivši koalicioni potencijal mlađanog Aleksića, sa njim već potpisao Sporazum o saradnji.

Međutim, dame nikako ne treba potcenjivati! Ukoliko su Boris i Čeda mislili da će glasove dobiti na lepe oči, bez obećanja koja mogu da ispune i rezultata, grdno se varaju. Naime, analitičar Milan Nikolić kaže za „Alo!“ da su žene mudriji birači, jer su realnije.

– Žene čine manji deo biračkog tela, ali daleko od toga da su njihovi glasovi manje važni. Izgled političara ne utiče toliko na žene koliko obećanja u vezi sa brigom o deci, pomoći majkama, takođe im je bitno šta je sa školama i bolnicama – navodi Nikolić.

(Izvor: Alo)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....
mentor max: Daleko je on od ove pozicije,neće nikada ni biti ...
Marijana: Koju kaznu prepisati licima koja su ubila čoveka?...
Nargilica: Sofija jeste jedno od najpopularnijih imena pogoto...
Oliver: Taman, pred beogradske izbore....
Dragan: Zasto je Darko Bulatovic malo zastupljen u vasem l...
Simfoniski: Sta bre vise maltretirate ove jadne ljude sto rade...
mekani: mnogo strasno izgleda.......
Miroslav: Imate veoma bogat sajt i cak sta vise, imate veoma...
marko deka: Ako sns bude ispod 33% u Beogradu to je veliki usp...