Loša organizacija u javnim niškim preduzećima „guši“ Nišku Banju

Objavljeno: 10 jul 2015

Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj Banji! Gomila đubreta koje tu stoji već neko vreme, cveća skoro i da nema… i polako ovaj nekada Turistički cvet liči na pustinju Gobi, kaže za Niške Vesti predsednik GO Zoran Vidanović.

Loša organizacija u javnim niškim preduzećima “guši” Nišku Banju.
Predsednik gradske opštine nezadovoljan je izgledom šetališta i same banje, jer kako kaže, sva javna preduzeća odavno su digla ruke od Niške Banje.

Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj banji!
Ruglo kraj glavnog šetališta u Niškoj banji!

“Da svako radi svoj posao, banja ne bi danas izgledala ovako zapušteno. Preduzeća kao što su Direkcija za izgradnju, JKP Gorica, JKP Medijana imaju svoje organizacione probleme i to se najbolje vidi u našoj banji. Centrale u gradu nemaju baš najbolju vezu sa svojim odeljenjima u Niškoj Banji. Svakodnevno se međusobno optužuju a radnici ovih preduzeća sede satima umesto da rade.”

Plan za uređenje i čišćenje koji je ustaljen neadekvatan je za turističko mesto kakvo je banja. Jer banja mora da se čisti i ujutru i uveče a ne ponekad. Mene je kao predsednika opštine često sramota kako sve izgleda ali ne mogu da se izborim sa glomaznim sistemima u kojima niišta ne funkcioniše, tvrdi Vidanović.

On pozdravlja “dušebrižnike” kako kaže i poziva direktore javnih preduzeća da ponekad obiđu radnike u Niškoj Banji i provere kako na terenu sve fukcioniše i da li uopšte funkcioniše.

Predsednik GO Niška banja, Zoran Vidanović poziva gradonačelnika Niša i sve direktore preduzeća koja su zadužena za uređenje i čišćenje u ovoj opštini da dođu u subotu, 11. jula i pridruže se rukovodstvu ove opštine u sređivanju banje. On kaže neko će ovu akciju shvatiti kao izbornu kampanju i dodaje… ”Dobrodošli, političari na kampanju čišćenja!” završava ljutito Vidanović.

(Izvor: GO Niška Banja)

Slučajne vesti
Jedan komentar

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...
Lopov: Kao i drug mu Bane banana...
CRISTIANO: PRAVILNO IME BI BILO ''ALBANSKA REPUBLIKA MAKEDONI...
neimenovano: ja hocu daimam takve oci ja imam svetlo zelene...
Mikica: Bravo za naše mlade Nišlije , svaka čast , treb...
mira: Poljoprivrednicima je potrebno mnogo da se pomogne...
Lepoja: Mi bolje predsednika nismo imali u poslednje 50 go...
: NIJE VAZNA SPOLJASNA, VEĆ UNUTRAŠNJA LEPOTA!!! ...
albano: vase veeme je proslo mismo vas motkovali kada ste ...