Kako se poslovni sastanak u kafani u Nišu pretvorio u HOROR

Objavljeno: 22 avg 2015

ivanIvan Ljubisavljević (41) iz Niša prijavio je policiji da je napadnut i da su mu polomljeni prsti ruke na sastanku sa gazdom pekare.

Kaže da je samo tražio isplatu prekovremenog rada! Incident se desio u kafani u naselju Pantelej, gde je obavljen „poslovni sastanak“.

– Radio sam devet meseci u pekari Slobodana Denčića, koja se formalno vodi na ime njegovog sina. Radni dan mi je trajao i po 20 sati. Tražio sam od gazde da mi plati 120.000 dinara za prekovremeni rad za pet meseci, ali je on to izbegavao. Zakazao mi je sastanak u kafani na koji su došla i dvojica njegovih drugova, od kojih mi je jedan polomio prste – veli Ljubisavljević.

Kaže da je na početku bio sam sa gazdom za stolom, ali da su se posla pola sata pojavila dvojica njegovih pajtaša.

– Prvo su seli za susedni sto. Pošto je razgovor bio buran, u jednom trenutku su prišli. Jedan od ove dvojice me je ubadao viljuškom u rebra i nogu dok su mi svi pretili da će me ubiti, da će mi silovati suprugu, zapaliti stan, zatrti „i seme i pleme“… Jedan od gazdinih drugova me je polio vinom po licu, Denčić me je uhvatio za desnu ruku dok mi je njegov drugi batinaš polomio dva prsta i iščašio palac leve ruke – tvrdi Ivan.

On kaže da je maltretiranje u kafani trajalo četiri sata i da je od jednog batinaša dobio pretnje da će ga, ako prijavi slučaj policiji, “iseći nožem i nahraniti njegovim mesom šar-planinca”.

– Slobodan je pričao da ne smem da pomenem bilo gde više njegovo ime, a kamoli u policiji ili inspekciji. Nije želeo da čuje o plaćanju prekovremenog rada, objašnjavajući da je navodno on potkradan, što nije tačno. Nisu me pustili da odem sam, već su me ugurali u kombi. Ko zna šta bi bilo da me moja supruga nije pozvala na telefon. Od tada ispred zgrade svake večeri viđa sumnjive grupe ljudi. Ne osećam se bezbedno i tražiću policijsku zaštitu – kaže Ljubisavljević.

Denčić sve demantuje, tvrdeći da je Ljubisavljević sve izmislio.

– Nisam ga ni pipnuo niti sam video da ga je neko napao te večeri. Sve je izmislio. Kakav prekovremeni rad! Uhvatio sam ga u krađi i zato sam ga najurio sa posla. Razgovarali smo te večeri u kafani i tačno je jedino da je bio malo žučniji razgovor, ali ga niko nije pipnuo – tvrdi Denčić.

– Kada je izašao iz kombija, ništa mu n-ije falilo. Žena i ćerka su mu bili ispred zgrade. On je spreman da manipuliše i može da izmišlja koliko hoće – kaže Denčić.

(Izvor: Blic, B.J.)

Povezane vesti
Pročitajte i ovo

Pošaljite svoj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Lopovj: Nista ne moze da zameni moju nuteLicu...
Bisera: Hitler je znao da su Jevreji masoni, iluminati i d...
Bisera: Hitler je znao da Jevreji vladaju sveto putem mani...
snežana alic: Vaš komentar unesite ovde..dali važi to za moju ...
S76: Ovde nije bilo meštana već samo naprednjaka...
Saradžogla: Ko dobacuje?Glupa bosanska ...
CRISTIANO SAMARDZICH: DA LI JE TETKA DRAGICA RISTIC IZ SVRLJIGA IMENOVAN...
detes: Miliju za predsednika SRBIJE...
maximilian: neko je izracunao pre neki dan. kvadrat ciscenja ...
Lopov: Kao i drug mu Bane banana...