Direktorske fotelje (ne) menjaju vlasnike

Objavljeno: 28 sep 2017

Prema informacijama objavljenim na sajtu grada, deset javnih preduzeća dobiće nove-stare direktore. U JKP „Gorica“ konkurs će najverovatnije biti poništen zbog nepotpune dokumentacije kandidata. Saznajemo da je konkursnoj komisiji stigao i veliki broj žalbi nezadovoljnih kandidata tako da nije nemoguće da čitav konkurs bude poništen.

Niška javnost sa nestrpljenjem očekuje sednicu Skupštine grada na kojoj bi odbornici trebalo da glasaju o rangiranju koje je sprovela konkursna komisija. Zasada nema naznaka kada bi to moglo biti, ali bi svakako moralo da bude do kraja septembra jer od 1. oktobra aktuelnim direktorima ističu mandati.

– Sve što je trebalo konkursna komisija da uradi to je završeno, ali očigledno da postoji „nesporazum“ oko određenih kandidata. Niko ne može potpuno da bude zadovoljan jer je bio rekordan broj kandidata, po nekoliko za svako direktorsko mesto – kaže naš izvor.

RANGIRANjE

Na osnovu rezultata rangiranja najviše šansi da zadrže direktorke fotelje imaju direktori JKP „Naisusa“, JKP „Medijana“, JKP „Objedinjena naplata“, odnosno Dejan Andrejević, Bratislav Vučković i Jelena Stojanović.Diplomirani inženjer elektronike Goran Đorđević ima najviše bodova za direktora JKP „Tržnica“, a Predrag Milačić, diplomirani inženjer elektrotehnike za elektroniku i telekomunikacijuza direktora JKP „Gradska toplana“.

Izvor: Večernje novosti, piše: D. Alihodžić

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

Beki: Milija CAR...
Novinar: Slazem se u potpunosti i uzgred pitam ,,da li neko...
Markovic Slobodan: Jos jedan u nizu pokusaja da se sa stvarnosti - pa...
Pepi: A da li je zadovoljan ostvarenim izbornim rezultat...
Stefan: Bio sam prosle godine i poneo jako lepe utiske...
Marko Milosevic: Kako vas nije sramota da lazete ovaj narod....
Mićun: Šta je tu čudno. Kod nas se radi 0 sati, 7 dana ...
Mitrovicka: Mozda ima najlepsu harizmu ali nikako ne moze da b...
delija: Ne mora da znaci...
Mara: Normalno, uz premijerku sam...