Dečak (16) izboden nožem, četvorica pretučena u zakazanoj tuči

Objavljeno: 25 feb 2017

Nišlije su doživele još jedan u nizu krvavih vikenda. Ovoga puta vikend u Nišu počeo je tučom maloletnika, sinoć oko 22 časa, u ulici Patrisa Lumumbe, u niškom naselju Duvanište, delu grada nedaleko od hipermarketa.

Jedan maloletnik zadobio je ubod nožem a još četvoro, takođe maloletnika, povređeni su. Dečaku je prva pomoć pružena u niškom Urgentom centru.

– Reč je o 16-godišnjakinju koji je zadobio povredu nožem i posle pregleda upućen na dalje lečenje na Kliniku za dečju hirurgiju – saopštio je Miodrag Lazić, direktor ove zdravstvene ustanove. Na Dečjoj hirurgiji su i ostala četvorica maloletnika.

Inače, nezvanično se saznaje da su dva tinejdžera zakazala  međusobni obračun ali su sa sobom poveli i drugare. Došlo je do opšte tuče u kojoj je dečak izboden nožem – oštrica mu je probila grudi i plućnu maramicu.

U tuči, dečaci su upotrebljavali bejzbol palice.

Pošto je reč o masovnoj tuči iz koje su neki s lakšim ozledama uspeli da pobegnu, niška policija traži učesnike i nastoji da utvrdi ko je i zašto započeo tuču a povrh svega koji je izboo jednog od tinejdžera. Ovo je, da podsetimo samo još jedan u nizu krvavih sukoba maloletnika na niškim ulicama, koji se, kao po pravilu, događaju vikendom.

(Izvor: Kurir, piše: R. R./M. M.)

Slučajne vesti

Pošaljite svoj komentar
Najnovije na portalu

Poslednji komentari


podelite mišljenje sa drugima.

novoselac: Zasto bre inicijali neka se vidi sramota i ko uzim...
Rajko: Kakav gmaz, kakva miljana gde lumpuje zivi u neku ...
Draža: Bravo mito svetski čoveče...
Brt: Decko je iz Svrljiga, nije iz Nisa :-)...
Milena: Tacnije- Decko iz Svrljiga✨👑✨...
🐈: Momak svetskog glasa, za njim šizi cela masa...
: prelepa si...
Cica: Steta sto je slika pacijenta kome se rade hemoroid...
: preslatka ljubim je ljiljanaaaaaaaa...
: Vratiti smrtnu kaznu za ubice....