Iz Niša podrška za Ujedinjenu seljačku stranku

Veliki broj članova i simpatizera Ujedinjene seljačke stranke iz Niša prisustvovalo je danas obeležavanju 19 godina od osnivanja ove stranke. Okupljenima su se obratili Dragana Sotirovski, načelnica Nišavskog upravnog okruga i Vladimir Orlić, narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke, član predsedništva SNS i zamenik šefa Poslaničkog kluba Srpske napredne stranke koji broji 120 narodnih poslanika. 

USS, Srbija, fotografija: Marko Miladinović, portal ,,Niške novine''
USS, Srbija, fotografija: Marko Miladinović, portal ,,Niške novine“

Pozdravljajući domaćina, predsednika USS Miliju Miletića, poslanik Orlić poručio je da Srbija ide napred, da će se mnogo više truda uložiti u razvoj poljoprivrede i jugoistok Srbije.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke rekao je da USS izlazi na parlamentarne izbore, te da će predstavljati seljake i radnike, ljude koji žive na selu i od sela.

Ujedinjena seljačka stranka, fotografija: Marko Miladinović, portal ,,Niške novine''
Ujedinjena seljačka stranka, fotografija: Marko Miladinović, portal ,,Niške novine“

On je poručio da će se razgovori o zajedničkom nastupanju voditi pre svega sa najjačom strankom u Srbiji, Srpskom naprednom strankom na čijem čelu je predsednik države Aleksandar Vučić.

Predsednik USS Milija Miletić o obeležavanju 19 godina od osnivanja USS

Posted by Niške Novine on Petak, 15. februar 2019.

Inače, na današnjoj Skupštinu prisustvoalo je 45 predstavnika opštinskih odbora od ukupno 59 formiranih odbora i povereništava na teritoriji cele Srbije.

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA IZLAZI I NA LOKALNE IZBORE U NIŠU

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, fotografija: Marko Miladinović
Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, fotografija: Marko Miladinović

Miletić je rekao da će građani Niša imati za koga da glasaju u narednom periodu, a to je Ujedinjena seljačka stranka koja će nastupati i na lokalnim izborima u Nišu u  svim gradskim opštinama i u samom gradu.

Ujedinjena seljačka stranka razgovaraće sa Srpskom naprednom strankom o nastavku saradnje i koalicije pred predstojeće Parlamentarne izbore

Posted by Niške Novine on Petak, 15. februar 2019.

Portal ,,Niške novine“, piše: M.S. 

Pročitajte i ovo:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *